Het nieuwe logo van Jeel Al Amal

Klik op de foto

om de promo

te openenPromo: Generatie

van de Hoop

Laatste update 2015 - 11 -23  Eetzaal en keuken feestelijk geopend.  Jaargang 8 - JEEL NIEUWS - Nummer 6 23 november 2015  FRANSE CONSUL KOMT IN JEEL

.

UITNODIGING


Onder auspiciën van

de Franse Consul Generaal in Jeruzalem

Mr. Hervé Magro

   nodigt Jeel al Amal u van harte uit

 de feestelijke opening bij te wonen

van de geheel vernieuwde keuken

en de eetzaal

op maandag 7 december 2015

om 10.00 uur

in Betanië .  Aan de vrienden van Jeel al Amal


In 2014 nam het bestuur van Jeel al Amal het besluit om in 2015 de sanitaire blokken op de eerste en tweede verdieping, alsmede eetzaal, keuken en waskamer grondig te vernieuwen en vertrouwde de uitvoering toe aan Najwa.


JN 08 06 foto AEen dergelijke renovatie kan alleen in de zomervakantie worden uitgevoerd. De inrichting uit 1987 is verwijderd. De muren zijn afgebikt. Er zijn sponsors gevonden. Alles is van de grond af aan opnieuw opgebouwd. Het stof is opgetrokken, en ieder die het ziet is dolblij.JN 08 06 foto B
Maandag 7 december 2015 is de grote dag. Dan komt de Consul Generaal van Frankrijk, de heer Hervé Magro samen met zijn vrouw Maria en een delegatie van het Franse consulaat, naar Jeel al Amal om de keuken en de eetzaal weer feestelijk te openen.


JN 08 06 foto CJeel Nieuws brengt je de feestelijke uitnodiging, samen met een paar foto’s. Hoogst waarschijnlijk kan je niet aanwezig zijn, maar als je Jeel al Amal wilt feliciteren, kan je hier klikken en een email sturen.


JN 08 06 foto DDe vernieuwing van het jongenshuis en de school begon in 2011. Nu is dit project afgewerkt. De inrichting uit 1984 is zo nodig vervangen. Heel de bouw ziet er fris en kleurrijk uit. De speelplaatsen zijn beter uitgerust en kindveiliger geworden. Jeel al Amal kan weer jaren vooruit, als bakermat voor de generatie van de Hoop.


       Ton van den Ende


-  TOP PAGE  -