JEEL AL AMAL
Giften via
Stichting Jeel al Amal

Vanuit Nederland

* IBAN: NL74 TRIO 0212 4877 79
* Ten name van
  Stichting Jeel al Amal

Vanuit andere
EU-landen

* Overmaken van geld  in Euro’s naar Jeel al Amal van een privé rekening in een ander EU-land met telebankieren, is vrij van bankkosten.

IBAN: NL74 TRIO 0212 4877 79
* Beneficiary: Stichting
  Jeel al Amal

- - - - - - -

Giften via Bank in Oost Jeruzalem

* Aan: Jeel al Amal
* Naam: Bank Mercantile
  Discount
* Bank nummer: 17
* Adres: Salah Eddin
  Street, East Jerusalem
  via Israël
* Branch number: 638
* Rekeningnr: 40346
* Swift nr: BARDILIT
* IBAN: IL 77 0176 3800
  0000 1403 941

Het nieuwe logo van Jeel Al Amal

Klik op de foto

om de promo

te openenPromo: Generatie

van de Hoop


Laatste update 16 - 08 - 2013

Activiteiten op de Open Dag 2013

Jaargang 6 - JEEL NIEUWS - Nummer 4
21 juni 2013

IN HET FRONT VAN HET PUBLIEK
Aan de vrienden van Jeel al Amal

Voor het vierde opeenvolgende jaar vierde Jeel al Amal het eind van het schooljaar met een open dag vol activiteiten. Elk jaar laten de kinderen iets zien, een nieuw lied, muziekinstrument of dans. We zien onze kinderen elk jaar groeien in hun talent en in het zelfvertrouwen om op te treden in het front van een publiek.  De viering van de open dag besteedde dit jaar vooral aandacht aan de sportteam van Jeel al Amal en aan de trainingsactiviteiten met hun trainer Majdi Selwadi, die onlangs een diploma in het begeleiden van sporten ontving van de Birzeit Universiteit. Majdi besteedt veel tijd aan het trainen van de kinderen. Bij verschillende competities met andere scholen in de West Bank is Jeel al Amal er in geslaagd om prijzen te winnen op verschillende niveau’s.Op de open dag werd een aantal kinderen onderscheiden met een klein geschenk en een getuigschrift. Anderen werden geëerd omdat ze vooruitgang hadden geboekt ondanks de moeilijkheden die ze ondervonden.Onder de aanwezigen was de voorzitter van de Plaatselijke Raad van Betanië, het hoofd van de afdeling industrie en ambachten in die Raad en veel meer andere voorname gasten.Met veel vreugde hielden de kinderen voordrachten, dansten en zongen vanuit het diepste van hun hart. De voorstellingen die ze gaven werden werkelijk uitstekend uitgevoerd. Per slot van rekening kregen de kinderen bij deze gelegenheid de kans om zichzelf te uiten.Aan het einde werd een tentoonstelling geopend met hulpmiddelen voor het onderwijs, allemaal met de hand gemaakt door leerkrachten en leerlingen, samen met een aantal moeders. In een van de tentoongestelde items was het ”wiskunde dorp” uitgebeeld op een zeer sympathieke manier. Het komend jaar zullen de tentoongestelde materialen intensief worden gebruikt door alle leerlingenn in alle klassen. Het thema van de tentoonstelling was: “Ondanks mijn moeilijkheden zal ik mijn ambities bereiken”.Het was de grand finale van een wondervolle dag die iedereen vreugde bracht.

     
Najwa Sahhar-Sayegh

Jeel Nieuws
- - - - - - -

Bij de foto’sKlik je op een foto, dan krijg je een vergroting.

- - - - - - -

Verzoek

Wil je anderen, die belangstelling kunnen hebben voor deze website, laten weten dat deze bestaat.

- - - - - - -


Berichten van  de Stichting
Jeel al Amal


Jeel al Amal
op You Tube

Een video van de dansende meisjes uit de kleuterklas staat op
You Tube.

Dit is  een van de eerste filmpjes, gemaakt  met de videocamera die we konden kopen dank zij de donatie van onze  Vrienden van Jeel al Amal in Nederland. De film is gemaakt door Abed El Majid (groep 8) en Jibreel (uit groep 6).

Groeten
Najwa


Jeel op Facebook

Jeel al Amal is ook actief op Facebook.