JEEL AL AMAL
Giften via
Stichting Jeel al Amal

Vanuit Nederland

* IBAN: NL74 TRIO 0212 4877 79
* Ten name van
  Stichting Jeel al Amal

Vanuit andere
EU-landen

* Overmaken van geld  in Euro’s naar Jeel al Amal van een privé rekening in een ander EU-land met telebankieren, is vrij van bankkosten.

IBAN: NL74 TRIO 0212 4877 79
* Beneficiary: Stichting
  Jeel al Amal

- - - - - - -

Giften via Bank in Oost Jeruzalem

* Aan: Jeel al Amal
* Naam: Bank Mercantile
  Discount
* Bank nummer: 17
* Adres: Salah Eddin
  Street, East Jerusalem
  via Israël
* Branch number: 638
* Rekeningnr: 40346
* Swift nr: BARDILIT
* IBAN: IL 77 0176 3800
  0000 1403 941

Het nieuwe logo van Jeel Al Amal

Klik op de foto

om de promo

te openenPromo: Generatie

van de Hoop


Laatste update 07 - 12 - 2011

Plezier en spel

Jaargang 2 - JEEL NIEUWS - Nummer 9
8 december 2009

ARTIESTEN OP BEZOEK
Jeel Nieuws

Volgende nummer

Vorige nummer

Inhoud 2009

Wil je anderen, die belangstelling kunnen hebben voor deze website, laten weten  dat deze bestaat.

- - - - - - -

Bij de foto’s

Lachen houdt je gezond.

Klik je op de foto, dan krijg je een vergroting.
Aan de vrienden van Jeel al Amal

Vlak voor het offerfeest van de moslims (Eid al Adha) kwamen drie groepen de kinderen in Jeel al Amal vermaken.De eerste groep bestond uit leden van een artiestengilde uit dorpen in de buurt van Nazaret. Ze kwamen, beladen met voedsel, zoetigheid en koekjes voor de kinderen. Ze hadden ook een eenvoudig, maar zeer gewild cadeau: ballonnen. Deze vulden de school met vrolijkheid en kleuren.

De directie besloot de eettafels buiten te zetten, zodat de kinderen in de zon konden genieten van hun voedsel. Het leek op een picknick. Toen begon de theatervoorstelling. Clowns haalden acrobatische toeren uit. De kinderen gierden van het lachen. Tot slot gaf de groep overvloedige bijdragen aan de school.    De tweede groep bestond uit muzikanten uit Jaffa. Zij onderhielden de kinderen met hun prachtige uitvoeringen. Ze gaven cadeautjes aan de kinderen in de vorm van surprises. Ze toonden hun interesse voor de kinderen door samen met hen te sporten en te spelen.De derde groep kwam ook uit dorpen in de omgeving van Nazaret en bestond uit studenten aan de universiteit. Ze waren al eerder geweest om de kinderen te onderhouden. Zo gauw ze de speelplaats opkwamen werden ze hartelijk verwelkomd, want de kinderen hadden met veel van hen al vriendschap gesloten. Ze gaven veel cadeau’s  aan de kinderen en deden een spel van vraag en antwoord met de kinderen, die in twee groepen waren verdeeld.  

Alles bij elkaar vormen deze ontmoetingen een heel verrijkende en ontspannende ervaring voor de kinderen. Dat is van wezenlijk belang voor een gezonde ontwikkeling.  

    Najwa Sahhar-Sayegh