JEEL AL AMAL
Giften via
Stichting Jeel al Amal

Vanuit Nederland

* IBAN: NL74 TRIO 0212 4877 79
* Ten name van
  Stichting Jeel al Amal

Vanuit andere
EU-landen

* Overmaken van geld  in Euro’s naar Jeel al Amal van een privé rekening in een ander EU-land met telebankieren, is vrij van bankkosten.

IBAN: NL74 TRIO 0212 4877 79
* Beneficiary: Stichting
  Jeel al Amal

- - - - - - -

Giften via Bank in Oost Jeruzalem

* Aan: Jeel al Amal
* Naam: Bank Mercantile
  Discount
* Bank nummer: 17
* Adres: Salah Eddin
  Street, East Jerusalem
  via Israël
* Branch number: 638
* Rekeningnr: 40346
* Swift nr: BARDILIT
* IBAN: IL 77 0176 3800
  0000 1403 941

Het nieuwe logo van Jeel Al Amal

Klik op de foto

om de promo

te openenPromo: Generatie

van de Hoop


Laatste update 07 - 12 - 2011

Vierde verdieping op de school gewenst

Jaargang 2 - JEEL NIEUWS - Nummer 3
3 april 2009

EIGEN MIDDELBAAR ONDERWIJS
Jeel Nieuws

Volgende nummer

Vorige nummer

Inhoud 2009

Wil je anderen, die belangstelling kunnen hebben voor deze website, laten weten  dat deze bestaat.

- - - - - - -

Bij de foto

Als er een vierde verdieping op het schoolgebouw komt, kan Jeel al Amal ook middelbaar onderwijs geven.

Klik je op de foto, dan krijg je een vergroting.
Aan de vrienden van Jeel al Amal

Het bestuur pakt de zaken voortvarend aan. Er zijn plannen om de basisschool uit te breiden, zodat er ook middelbaar onderwijs kan worden gegeven.

Het bestuur van Jeel al Amal wil een vierde verdieping op het schoolgebouw. Daar zullen vier ruimtes komen voor activiteiten die nu elders in het gebouw plaatsvinden. Het gaat om een practicum voor computer-les en een muziek lokaal. Verder een zaal die voor meerdere doeleinden en uiteenlopende activiteiten gebruikt kan worden. Tenslotte een vergaderzaal of conferentie zaal. Hier vinden de vergaderingen van het bestuur en de Algemene Vergadering plaats. Deze zaal zal ook worden gebruikt om informatie te geven en in gesprek te gaan over Jeel al Amal. Daarom wordt deze ingericht met moderne middelen zoals een beamer     Dan zullen er voldoende klaslokalen vrij komen om middelbaar onderwijs aan te bieden. Dat zal en duidelijk positieve uitwerking hebben op de kwaliteit van het onderwijs, en het zal het dagelijks leven van onze kinderen verbeteren.

Het bestuur heeft een voorbereidende studie gemaakt over de kosten van het project. De eerste ramingen bedragen ongeveer 733.850 Nieuwe Israëlische Shekels. Dat is €138.850. Voor de originele brief, die bedoeld is om fondsen te werven bij grote instellingen, klik hier.

Tot nu toe is Jeel al Amal een basisschool. Vanaf het begin van Jeel al Amal in 1972 is het altijd de bedoeling geweest dat de kinderen op de school van Jeel al Amal ook de eerste jaren middelbaar onderwijs zouden kunnen volgen  

Als Jeel al Amal een middelbare school wordt, zal een andere droom werkelijkheid geworden zijn. Dat is gunstig voor de kinderen. Ze kunnen dan tot hun zestiende jaar in Jeel al Amal blijven.

We houden je op de hoogte.

    Najwa Sahhar-Sayegh