ONLINE: WWW.JEELALAMAL.ORG

Jg 3 nr 3

Digitaal netwerk bouwen

 

Aan de vrienden van Jeel al Amal

“Under construction”, heb je lange tijd kunnen lezen als je www.jeelalamal.org opende. Vanaf nu is de site online. Wat kan je er vinden?

Jeel Nieuws

In Jeel Nieuws houden wij je maandelijks op de hoogte van gebeurtenissen in Jeel al Amal. Deze berichten zijn in 2008 begonnen in Nederland (www.jeelalamal.nl), kort voor het overlijden van Alice Sahhar. Je kunt nu deze berichten nu ook in het Engels lezen.

Algemene informatie

Hoe is Jeel al Amal ontstaan en gegroeid? Je vindt het in “1972 – nu”. In “Jongenshuis” en “School” lees je kort en krachtig wat Jeel al Amal eigenlijk is.

JN 03 03 big

Vrienden

De website staat open voor iedereen. Meld je je aan als vriend, dan kom je bij ons in het adressenbestand. Als je ook invult: “Wenst Jeel Nieuws te ontvangen”, dan machtig je ons om je per e-mail op de hoogte te houden. Wij weten dan wie onze vrienden zijn. En dat is een bemoedigende gedachte.

Contact

Als je op een zoekmachine surft naar: “Jeel al Amal”, dan krijg je een groot aantal treffers. Op jeelalamal.org is plaats om dat te verzamelen. Dus als je op je website berichten over ons hebt, wil je dan een hyperlink maken naar www.jeelalamal.org. En als je dat aan ons laat weten, dan maken wij onder “Contacten” een hyperlink met jouw site. – De nodige informatie kun je doorgeven via het contact formulier in het venster:  opmerkingen vragen. – Zo bouwen we een digitaal netwerk op, en kunnen mensen wereldwijd ontdekken wat we allemaal over Jeel al Amal te melden hebben.

Wij wensen je verrassende ontdekkingen toe, kijkgenot en leesplezier met www.jeelalamal.org

 Najwa Sahhar-Sayegh en Ton van den Ende