KAMPIOENEN IN TAFELTENNIS

Jg 7 nr 2

Een niet eerder behaald resultaat

 

Aan de vrienden van Jeel al Amal

JN 07 02 A 600

In de krant van 6 februari 2014 stond het volgende bericht:

“Jeel al Amal behaalt een niet eerder vertoond resultaat met tafeltennissen.

JN 07 02 B 600

Betanië: In 2013 won Jeel al Amal het kampioenschap tafeltennis  voor scholen in de district Jeruzalem [zie Jeel Nieuws]. In 2014 stonden ze voor de grootste uitdaging: het kampioenschap van de West Bank. Ze hebben bewezen dat ze de sterkste waren zonder noemenswaardige tegenstand.

JN 07 02 C 600

Dit heeft er toe geleid dat zij de eerste, tweede, derde en vierde plaats hebben behaald in het kampioenschap van de Palestijnse Tafeltennis Bond (categorie: jeugd).

JN 07 02 D 600

De Palestijnse Tafeltennis Bond, vertegen-woordigd door haar voorzitter, prees het team van Jeel al Amal en beloofde elke mogelijke ondersteuning. Hij voorzag een grote toekomst voor deze kinderen.”

De winnaars zijn:

Kampioen: Ismael Awaysah (hij verloor geen enkele game in dit toernooi!)

Tweede plaats:  Shadi Asad

Derde plaats: Mostafa Tabanjah

Vierde plaats: Yousef Naser.”

(“Dit artikel over het team van Jeel al Amal is ook gepubliceerd in Panet online news”, Najwa. Klik hier.)

JN 07 02 E 600

Het team van Jeel al Amal wordt begeleid door de trainer Majdi Selwadi. Hij behaalde zijn diploma voor sportmanagement met de Cies Universiteit in Zwitserland, de rechterhand van de FIFA en Birzeit voortgezette opleiding in Ramallah.

JN 07 02 F 600

Twee leden van het winnende team, Ismaël and Shadi, bereiden zich voor om deel te nemen aan het kampioenschap in Bahrein. Ze zijn daarvoor uitgenodigd door de Bahreinse Tafeltennis Bond.

JN 07 02 G 600

Dit was de allereerste keer dat vier deelnemers van hetzelfde team de eerste vier prijzen behaalden. Daarom spreekt de krant van: “een niet eerder behaald resultaat”.

Najwa Sahhar-Sayegh