KAMPIOEN SCHOOLVOETBAL

Jg 5 nr 3

Overwinnig vieren

 

Aan de vrienden van Jeel al Amal

Op 30 april reisde het voetbalteam van Jeel al Amal naar de basisschool in Qalandia, een dorp ten noorden van Jeruzalem. Daar werden de finales gespeeld van het kampioenschap schoolvoetbal.

JN 05 03 foto A 600
Ons team had deze finales bereikt na voorgaande wedstrijden tegen 12 andere scholen in het district Jeruzalem. In totaal zaten 5 teams in de finales, waaronder het team van Jeel al Amal.

JN 05 03 foto B 600
Het team van Jeel al Amal speelde met groot enthousiasme en bedrevenheid. In feite waren ze de beste en bereikten de eerste plaats! Abed El Rahman Yousef van ons team speelde zo goed, dat hij de topscores werd van het toernooi. De directeur van de activiteiten in het Ministerie van Onderwijs kondigde de resultaten aan en overhandigde de beker aan het trotse team.
JN 05 03 foto C 600

Majdi Selwadi, de trainer van Jeel al Amal, kreeg tranen in zijn ogen toen hij de vreugde zag van het winnende team dat ronddanste met de beker.

JN 05 03 foto D 600

Dolgelukkig en trots poseerden de jongens voor de teamfoto. Deze verscheen de volgende dag in Al Quds, de meest gelezen krant in Palestina. Aan het einde van de dag werden alle deelnemende teams uitgenodigd voor een lunch. Ze genoten samen van een fantastische maaltijd.

We zijn zo trots op onze kinderen!

Najwa Sahhar-Sayegh