DE FRANSE CONSUL GENERAAL KOMT IN JEEL 

Jg 8 nr 6

Eetzaal en keuken feestelijk geopend

 

UITNODIGING

Onder auspiciën van de Franse Consul Generaal in Jeruzalem

Mr. Hervé Magro

nodigt Jeel al Amal u van harte uit de feestelijke opening bij te wonen 

van de geheel vernieuwde keuken en de eetzaal op maandag 7 december 2015 

om 10.00 uur in Betanië .

 

In 2014 nam het bestuur van Jeel al Amal het besluit om in 2015 de sanitaire blokken op de eerste en tweede verdieping, alsmede eetzaal, keuken en waskamer grondig te vernieuwen en vertrouwde de uitvoering toe aan Najwa.

JN 08 06 pic A 600

Een dergelijke renovatie kan alleen in de zomervakantie worden uitgevoerd. De inrichting uit 1987 is verwijderd. De muren zijn afgebikt. Er zijn sponsors gevonden. Alles is van de grond af aan opnieuw opgebouwd. Het stof is opgetrokken, en ieder die het ziet is dolblij.

JN 08 06 pic B 600

Maandag 7 december 2015 is de grote dag. Dan komt de Consul Generaal van Frankrijk, de heer Hervé Magro samen met zijn vrouw Maria en een delegatie van het Franse consulaat, naar Jeel al Amal om de keuken en de eetzaal weer feestelijk te openen.

JN 08 06 pic C 600

Jeel Nieuws brengt je de feestelijke uitnodiging, samen met een paar foto’s. Hoogst waarschijnlijk kan je niet aanwezig zijn, maar als je Jeel al Amal wilt feliciteren, kan je hier klikken en een email sturen.

JN 08 06 pic D 600

De vernieuwing van het jongenshuis en de school begon in 2011. Nu is dit project afgewerkt. De inrichting uit 1984 is zo nodig vervangen. Heel de bouw ziet er fris en kleurrijk uit. De speelplaatsen zijn beter uitgerust en kindveiliger geworden. Jeel al Amal kan weer jaren vooruit, als bakermat voor de generatie van de Hoop.

Ton van den Ende